Coaching Colorful Human

In juni 2022 is Donna Daflaar gestart met Coaching Colorful Human (Deventer) . Coaching Colorful Human biedt participatie-activiteiten aan in de vorm van dans-, muziek- en coachingslessen.

Lees meer: Coaching Colorful Human

Het team bestaat uit dans- en beweegcoaches, vrijwilligers en scholieren. Door middel van deze participatieactiviteiten, zoals Kleur Je Dans, Color Dance, Dans-voetbal en Family Dance, probeert Coaching Colorful Human de eigenwaarde en het zelfvertrouwen van bewoners/deelnemers te vergroten en hen de kans te geven hun talenten te ontdekken, om hen zo (beter) in deze maatschappij te laten participeren.

Een ander doel is het vergroten van onderlinge verbinding, respect en vreugde tussen de verschillende deelnemers. De participatieactiviteiten brengen samenhorigheid tussen de deelnemers onderling en laten verschillen wegvallen. Ook worden er normen en waarden, zoveel als mogelijk, geleerd aan deelnemers bij wie deze ontbreken. Elkaar stimuleren, motiveren en respect hebben voor elkaar spelen een grote rol.

In het kort; met dans, muziek en coaching zet Coaching Colorful Human zich in voor integratie, het verbeteren van de sociale cohesie, zelfredzaamheid, diversiteit, inclusie en kansengelijkheid.