De Eijk Groep

De Eijk Groep (Apeldoorn) beschikt over het PS0 30+ certificaat (Prestatieladder Socialer Ondernemen). Dit houdt in dat de organisatie bewust veel mensen met een kwetsbare arbeidsmarktpositie in dienst neemt. Ook mensen die vallen onder beschut werk. Het bedrijf ziet het certificaat als een heel bijzondere erkenning van hun inzet voor deze groep mensen op de arbeidsmarkt.

Lees meer: De Eijk Groep

Van bontgekleurde bomen tot wit besneeuwde wegen. Van fris lentegras en bloeiende perken tot aan strak aangelegde tuinen, parken en bedrijfsterreinen. Voor De Eijk Groep is bijdragen aan buiten, het mooiste wat er is. En met buiten bedoelen zij alles in de buitenruimte. Van inrichten tot onderhouden, van beplanten tot bestraten en van ontwerpen tot repareren. Het ‘groene hart’ slaat natuurlijk nog steeds voor hovenierswerk en groenvoorziening, maar De Eijk Groep doet inmiddels meer dan dat. Ze verrichten ook infradiensten, voeren rioleringswerk uit en bieden hulp bij bijvoorbeeld gladheidsbestrijding en calamiteiten op de weg.

De Eijk Groep is altijd op zoek naar medewerkers met het ‘Eijk Groep-dna’: gedreven, betrouwbaar en behulpzaam. Dat vinden ze belangrijker dan opleiding en ervaring. Op de Eijk Academy zorgen ze voor de juiste vakscholing en op de jaarlijkse Eijk Academy dag leren medewerkers van, met, door en voor elkaar.