Winnaars

Winnaars

En de winnaars zijn

De meest inspirerende sociale werkgever 2022: Foenix
Circulair ambachtscentrum Foenix uit Apeldoorn mag zich De meest inspirerende sociale werkgever 2022 noemen. De jury is geraakt door de passie en overtuiging van het sociaal ondernemerschap van Foenix en de kracht van verandering waar het ambachtscentrum in gelooft. Veertig jaar geleden ontstaan uit een burgerinitiatief en nu niet meer weg te denken uit de samenleving.


De meest sociale werkgever 2022: Favorabel
Cadeauwinkel Favorabel Zutphen is verkozen tot De meest sociale werkgever 2022. Over Favorabel zei de jury dat het eigenlijk vijf bedrijven in één is. Sociaal ondernemen vinden ze bij Favorabel heel gewoon. Ieder persoon moet een kans krijgen op de arbeidsmarkt, juist voor zijn of haar persoonlijke ontwikkeling. Samen gaan ze op zoek naar iemands kwaliteiten en talent Je hoort en voelt de intrinsieke motivatie voor sociaal ondernemerschap door het hele bedrijf heen.

De meest sociale starter 2022: Spar Together Better
De meest sociale starter 2022 is Spar Together Better uit Deventer. De Spar formule is helemaal van nu, aldus de jury. Spar levert maatwerk in de wijk. Dat geldt ook voor hun medewerkers. Als je mee wil doen dan zijn er volop ontwikkel mogelijkheden binnen Spar biedt kansen en denkt in oplossingen. En dat doen ze met passie.